Een groot voordeel van de stad Berlijn is het feit dat je voor een hele redelijke prijs uit eten kunt gaan. Waar je in landen als Nederland al snel met 15 euro voor een hoofdmenu moet rekenen, kun je in Berlijn voor 6-8 euro heerlijk eten. Vooral in de zomer is dit heerlijk omdat lekker buiten de deur eten dan dubbel zo fijn is en veel restaurants in Berlijn ook nog een tuin of terras aanbieden.

Restaurant Chén Chè

Een restaurant waar je in de zomer heerlijk buiten kunt zitten is het Asiatische restaurant Chén Chè. Zoals op de foto’s te zien is, is de tuin sfeervol ingericht met genoeg planten, bloemen en andere versiersels. Ook binnen ziet het restaurant Chén Chè er gezellig uit en heeft nog plek voor tientallen mensen. Toch is het vooral een aanrader om dit restaurant in de zomer te bezoeken.

Chén Chè asian restaurantDe tuin van Chén Chè

Uitgebreide kaart

Chén Chè heeft een zeer uigebreide kaart met verschillende Asiatische soepen, curries en vele andere gerechten. Door het gebruik van Asiatische ingredienten als limoengras, gember en noten smaken de gerechten allemaal heerlijk fris. Daarbij wordt het eten in Chén Chè stijlvol opgediend door vriendelijke bediening en zijn de prijzen heel redelijk te noemen (6-8 Euro voor een hoofdgerecht).

[row][column width=”50%”]Asian restaurant Berlin[/column][column width=”50%”]Chén Chè restaurant Berlin[/column][/row]De ingang van dit Asiatische restaurant en de tafels in de tuin

Asiatisch Theehuis

Omdat Chén Chè eigenlijk een Asiatisch Theehuis is, kun je ook enorm veel verschillende soorten thee bestellen. Op de website schrijft Chén Chè dat ze de Vietnamese thee-cultuur van de laatste 800 naar Berlijn brengen. Binnen in het restaurant kun je ook thee kopen zodat je thuis ook kunt genieten van de speciale ingredienten.

[row][column width=”50%”]Vietnamese Teahouse[/column][column width=”50%”]Vietnamese Teahouse[/column][/row]Je kunt bij Chén Chè ook lekkere producten kopen

[AdSense-A]

Praktische informatie

Het Asiatische restaurant Chén Chè ligt precies tussen de twee U-Bahn stations Rosenthaler Platz en Weinmeisterstraße. Hierdoor is het restaurant ook vanaf Hackischer Markt met de benenwagen te bereiken. Het adres is Rosenthaler Straße 13 en het is aan te raden om te reserveren als je hier op een warme zomerdag in Berlijn lekker Asiatisch wilt eten.

Naam: Chén Chè
Adres: Rosenthaler Straße 13
Prijs: Hoofdgerecht 6-9 Euro
Prijs: www.chenche-berlin.de

Asian restaurant BerlinHet restaurant Chén Chè van binnen

Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.