Category

Bars & Cafes

Category

Wanneer je een trip naar Berlijn maakt wil je vanzelfsprekend ook enkele gezellige bars bezoeken. Er zijn veel verschillende soorten bars in Berlijn en dat verschil is vooral per deel van de stad zichtbaar. In het westen van Berlijn liggen de wat nettere bars met hogere prijzen en in het oosten kun je de rauwe Berlijnse kroegen bezoeken.

Persoonlijk zou ik aanraden om vooral de echte Berlijnse barren en kroegen te gaan bekijken. De bekende “huiskamerstijl” is in Berlijnse barren heel veel terug te vinden. Van die heerlijke retro-meubels en ouderwetse schilderijen aan de wand creeren een gezellig sfeertje. Zoals hierboven al aangegeven zijn de prijzen erg scherp, meestal kun je voor maximaal 3 euro een halve liter bier bestellen.

In tegenstelling tot de categorie clubs gaat het hier dus niet om dansende mensen en harde muziek. Hier gaat het om lekker zitten, goede prijzen en gemoedelijke sfeertjes. Ken je zelf nog een leuke bar in Berlijn? Wij staan altijd open voor suggesties!

——————————————————————————————————————————————–

Bars & Cafes

Berlijn heeft op het gebied van uitgaansgelegenheden veel te bieden. Je kunt beslissen om één van de vele clubs te bezoeken en er zijn ook zeer regelmatig festivals…