Samenwerking

Enjoy-Berlin is een reisblog over de geweldige stad Berlijn en alles wat deze stad je te bieden heeft. Je kunt er artikels vinden over clubs, attracties, festivals, hostels, restaurants en vele andere leuke bezigheden. Naast de posts over Berlijn, vind je ook algemene reisartikelen en regelmatig reistips en bestemmingen die aan te raden zijn.

Maandelijks 20.000 unieke pageviews

Door een samenwerking met Enjoy-Berlin kun je erg veel geïnteresseerde bezoekers bereiken. Maandelijks komen tussen 6.000 en 12.000 unieke bezoekers op deze reisblog. Positief is het ook, dat een erg groot deel (meer dan 85%) van deze bezoekers uniek zijn. Je bereikt dus elke dag veel verschillende mensen die van reizen, festivals en Berlijn houden. De bezoekers reageren bijna altijd enthousiast op de artikelen en dit ook te zien aan de vele likes, shares en comments op de artikelen.

De Berlijnse Dom

Adverteren/Samenwerken

Een samenwerking met Enjoy-Berlin kan voor elk bedrijf, website of evenement dat met reizen, evenementen of Berlijn verbonden is interessant zijn. Ik schrijf erg graag reviews, vind het leuk om producten te testen en het is natuurlijk geweldig als ik mijn bezoekers een leuke aanbieding of give-away kan geven. We hebben ook erg veel volgers op Facebook en Instagram dus daar kunnen we ook nog een groot aantal mensen bereiken.

Wanneer er interesse is in samenwerking, kan je ons hier contacteren.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.