Een grote stad als Berlijn krijgt enorm veel aandacht op social media. Op zowel facebook als twitter zie je geweldig veel berichtjes voorbij komen met grappige foto’s, leuke video’s en meer. Vandaag richten we ons op een facebook-groep die iedere fan van Berlijn sowieso moet volgen: Notes of Berlin.

Notes of Berlin

Notes of Berlin is de absolute topper voor iedereen die fan is van Berlijn. Deze facebook-groep verzamelt allemaal grappige “notes” die door de stad gefotografeerd worden en maakt je zeker een paar keer week aan het lachen. Van grappige reclame tot post-its op lantaarnpalen en van weggelopen huisdieren tot boze buren: Notes of Berlin is met zekerheid een Berlijn Facebook-groep die je moet volgen.

Enkele favorieten

Er nog langer over praten heeft geen zin. Het beste kan ik gewoon enkele geniale voorbeelden geven. Hieronder zal ik vijf van mijn favoriete Notes of Berlin weergeven. Voor meer plezier kun je het beste even een kijkje nemen op de website. Daar vind je notes of Berlin in allerlei categorieen en ook verkiezingen als Notes of the Month en Notes of Germany. Meteen even volgen dus, zodat je in de toekomst geen notes of Berlin meer hoeft te missen.

 1. Voor alle Smartphone-verslaafden

AA-Oranienstr_Xberg_Bertlennon-b-768x1024

2. Note voor de Politie

Fundort-nachgereicht-Danziger-Str_Pberg_Paul_Kommentar-Das-stand-heute-morgen-an-meiner-Nachbarstuer-nach-einer-Razzia-gestern_nicht-groesser-da

3. Boyfriend kwijt

 

Grappige Aanplak

4. Ik zoek een slimme vriendin, mijn nummer is…

nob-nob-b

5. Bericht aan ruziende buren: Al eens over een scheiding nagedacht?

notes of ber

6. Het 3 Gangen Menu van de dag

Notes of Berlin 1

7. Oorwurm voor onderweg…

Zugescneurt

 

Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.