Dagelijks worden er miljoenen fotos in Berlijn genomen: Een selfie voor de Brandenburger Tor, een foto met je kinderen of een groepsfoto in een club in Berlijn zijn slechts een kleine greep van de mogelijkheden. De meeste van deze fotos zijn vooral relevant voor de makers zelf maar er zijn ook fotos waar iedereen van kan genieten. In dit artikel richten we ons zulke spraakmakende fotos. Ze passen bij het onderwerp typisch Berlijn en zijn verdeeld in de volgende categorieën:

  1. Typisch Berlijn – Grappige fotos
  2. De mooiste fotos van de TV-Toren
  3. Foto’s van het dagelijks leven in Berlijn

1. Typisch Berlijn – Grappige fotos

In een grote stad gebeuren vaak genoeg grappige dingen. Er zijn zoveel kleurrijke mensen en gezellige feestjes dat er regelmatig hele grappige fotos opduiken. en jaarlijkse evenementen dat De volgende fotos laten enkele typische Berlijnse situaties zien:

De eerste twee fotos laten grappige en creatieve mensen in Berlijn zien. Zulke mensen maken een stad extra kleurrijk en zorgen voor een glimlach op veel gezichten. De derde foto is een grappige tekst voor een café en de vierde foto is genomen tijdens Karneval der Kulturen in Kreuzberg. Het past naar mijn mening perfect bij Typisch Berlijn. Vijf feestende jongeren in een badkuip op het midden van de straat en niemand die zich er echt druk om maakt.

2. De mooiste fotos van de TV-Toren

Eén van de beroemdste bezienswaardigheid in Berlijn is de TV-Tower. Deze centraal gelegen toren is het symbool van de stad Berlijn (naast de Brandenburger Tor) en heeft ook nog eens een hele fijne functie: Je kunt hem van bijna overal in de stad zien en je eraan orienteren. De Fernsehturm staat op Alexanderplatz en wij hebben hieronder de mooiste fotos van deze bezienswaardigheid verzameld.

De eerste foto is gemaakt direct onder de Fernsehturm. De tweede is gemaakt in een plas en laat de weerspiegeling van de Fernsehturm zien. De derde en vierde foto zijn geschoten tijdens Festival of Lights en laten de lichtshow op de TV-Tower zien. De laatste foto is het beeld wat je zult vinden op Alexanderplatz tijdens een zonnige dag in Berlijn.

3. Foto’s van het dagelijks leven in Berlijn

In Berlijn gebeurt eigenlijk altijd wel wat. Als ik op mijn fiets naar het werk zit, kom ik erg vaak mooie foto’s en toffe plekken tegen. Hieronder hebben we enkele foto’s van het dagelijks leven in Berlijn op een rijtje gezet.

Berlijn kreuzberg is één van de meest bruisende delen van Berlijn. Enkele van de toffe techno clubs zijn hier bijvoorbeeld te vinden. De fiets op de eerste foto is in Kreuzberg is daar genomen. De tweede foto laat de karaoke in Mauerpark zien die regelmatig op zondag te vinden is. Een enorme aanrader! De derde foto is een flatgebouw en de laatste laat een mooie zonsondergang zien.

Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.