Op Enjoy-Berlin staan regelmatig typisch Berlijnse clubs die uniek zijn en waarvan in de rest van Europa geen gelijke gevonden kan worden. Naast clubs heeft Berlijn echter ook enkele hele bijzondere restaurants en barren te bieden. Vandaag staat een restaurant + bar centraal die deze uniekheid ook bezit: White Trash Fast Food.

De nieuwe White Trash in Berlijn

Lange tijd was White Trash gevestigd in Prenzlauer Berg maar helaas moesten ze dat prachtige pand verlaten. Nu is er een nieuwe White Trash geopend in de buurt van club Arena en het Badeschiff. Op het eerste gezicht weet je niet echt wat je moet verwachten omdat je binnenkomt in een soort truck. Eenmaal binnen is het echter veel groter dan verwacht met een erg grote tuin en een binnenbereik (inclusief tattoo-shop).

White Trash Berlin

De nieuwe ingang van White Trash Fast Food

Het restaurant

White Trash is nog steeds bijzonder leuk aangekleed en heeft de toffe uitstraling meegenomen tijdens de verhuizing: Het restaurant is nog steeds heel speels ingericht en overal staan en hangen grappige attributen. Het restaurant is enorm populair en als je binnen wilt eten is reserveren zeer zeker aan te raden.

White trash in berlin 2Het restaurant van White Trash

De menukaart van White Trash past perfect bij de inrichting: Humoristisch en origineel. Vooral de burgers van White Trash zijn berucht en smaken voortreffelijk. Maar naast burgers kun je ook steak, scampi’s, schnitzel, buritto’s en nog veel meer gerechten bestellen bij White Trash Berlijn. De prijs is voor Berlijnse begrippen bovengemiddeld maar nog steeds goed te betalen, de meeste gerechten zijn te verkrijgen voor tussen de 8 en 12 Euro.

[information]Iets wat je overigens een keer geprobeerd moet hebben is de Octopus-Burger, dit is een bijzonder gerecht doordat er een hele octopus op het broodje van je burger ligt. [/information]

White trash in berlin 3De gezellige sfeer in het restaurant

De Garten

In de tuin gelden net even wat andere regels als binnen: Hier is het meestal minder druk en hoef je niet persé te reserveren. Drankjes worden gewoon bezorgd maar het eten mag je zelf afhalen bij de keuken. Buiten hangt verder een gezellig sfeertje, worden drankspelletjes gespeeld en staan vuurtonnen voor de warmte.

White Trash BerlinDe gezellige sfeer buiten in de nieuwe White Trash

Gezellige bar

Maar naast lekker eten en een humoristiche menukaart heeft White Trash nog meer te bieden. Later op de avond komen veel jongeren naar White Trash omdat er een dagelijks avondprogramma te vinden is. Van grappige activiteiten waarmee prijzen te winnen zijn tot talentvolle rockbands en thema-avonden. Het volledige programma van White Trash is terug te vinden op hun website. Rock & Roll Bingo is één van deze leuke activiteiten:

White Trash BerlinIn de avond spelen er vaak bandjes in White Trash

Rock & Roll Bingo

Een pakkend voorbeeld van een leuke activiteit in White Trash is Rock & Roll Bingo. Hierbij krijgen alle aanwezigen een bingo-kaart met 10 bands erop. Vervolgens moet je deze bands wegstrepen zodra de DJ een nummer van die specifieke band heeft gespeeld. Wanneer je je bingo-kaart vol hebt, mag je naar de DJ komen voor leuke prijzen of gratis drankjes.

[row][column width=”50%”]White Trash Berlijn[/column][column width=”50%”]White Trash Berlijn[/column][/row]De humoristische menukaart en Rock & Roll Bingo

Praktische informatie over White Trash

White Trash is zeker een bar + restaurant die je als bezoeker van Berlijn een keer van binnen wilt zien. De unieke uitrusting, de toffe sfeer en de leuke activiteiten maken het plaatje compleet. White Trash is het makkelijkst te bereiken vanaf station Treptower Park of Schlesisches Tor. Vanaf daar kun je het restaurant gemakkelijk per voet bereiken. Meestal moet je een paar euro entree betalen omdat er dus ook een avondprogramma is. Het programma kan op de website van White Trash gevonden worden. Hieronder is alle praktische informatie over White Trash nog een keer op een rijtje te vinden.

Naam: White Trash Fast Food
Adres: Am Flutgraben 2
Entree: 1-5 Euro
Eten: Hoofdgerecht 8 en 15 euro
Openbaar Vervoer: Treptower Park of Schlesisches Tor

Foto-Impressies van de White Trash

Hieronder zijn nog enkele foto’s te vinden van de White Trash. Mocht je zelf nog tips of foto’s hebben, laat gerust een comment achter onder dit artikel.

White Trash BerlinIn de garten kan lekker gechilld worden

White Trash BerlinHet restaurant van White Trash in Berlijn is sfeervol verlicht

White Trash BerlinBandjes maken de avond compleet

Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.